Kozyatağı Halı Yıkama

Kozyatağı Halı Yıkama

Kozyatağı’nda yaşıyorsanız ve halılarınızın yıkanması için güvenebileceğiniz bir halı yıkama firmasının arayışı içerisindeyseniz sizlere güvenilir, kaliteli, ekonomik hizmet veren Kozyatağı halı yıkama firmamızın hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Neden Biz?

Kozyatağı’nda hizmet veren pek çok halı yıkama firması ile iletişime geçmiş ve hatta onların halı yıkama hizmetinden yararlanmış olabilirsiniz. Ancak firmamızın halı yıkama hizmetlerinden yararlanmadığınız sürece firmamızın hizmetinin farkını anlamanız mümkün olmayacaktır. Sizlere hizmetimizin özelliklerini sıralayalım ve siz de neden bu kadar halı yıkama firması içerisinde bizim hizmetimizi seçmeye öncelik vermeniz gerektiğine karar verin:

Özenli ve Kaliteli Hizmet Sunuyoruz

Özenli, hızlı ve kaliteli hizmet sunuyor. Sizlere en kısa sürede, derinlemesine temizlenmiş ve dokusunda en ufak hasar meydana gelmeden yıkanmış tertemiz halılar teslim ediyoruz.

Çalışma Takvimimize Sadık Kalıyoruz

Zamanında teslimat seçeneği sunuyoruz. Böylelikle belirttiğimiz tarihte halılarınızın paketlenerek adresinize teslim edilmesini sağlıyoruz.

Kaliteli Hizmet Herkesin Hakkı Diyoruz

Ekonomik kaygılarımızı ikinci plana atarak hizmet veriyor böylelikle hizmetimizin fiyatlarını makul tutmaya çalışıyoruz. Kaliteli Kozyatağı halı yıkama hizmetinden yararlanmayı bir zümreye özel bir durum olarak değil herkesin hakkı olan bir durum olarak görüyoruz.

Deneyimli ve Bilgili Çalışma Arkadaşlarıyla Hizmet Veriyoruz

Profesyonel ekip arkadaşları ile çalışıyor ve halılarınızın teslim alınması, randevu verilmesi, halılarınızın yıkanması konusunda bizden kaynaklanan bir problem ya da sorun yaşamanızın önüne geçiyoruz. Sizlere mümkün olan en iyi derecede ideal ve zahmetsiz bir halı yıkama hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Doğruluk ve Dürüstlük Kurallarına Uygun Bir Hizmet Sunuyoruz

Firma olarak etik değerlerimiz ile hareket ediyor. Hem halılarınızı yıkadığımız araçlarda hem de halı yıkama ürünlerimizde insan sağlığına zararlı ve tamamen göz boyama amaçlı kullanılan ürünlerden uzak duruyor. Size doğru ve dürüst bir hizmet vermek için çalışıyoruz.

7/24 İletişim İmkanı Sağlıyoruz

Firma olarak hizmetimizin her aşamasında bizimle iletişime geçmenizi mümkün kılan bir iletişim ağı ile sizlere hizmet veriyoruz. Böylelikle hizmetimizin başından sonuna kadar hatta sona erdikten sonra bile bize dönüş yapmanızı mümkün kılıyoruz.

Kozyatağı Halı Yıkama Hizmetimizin Adımları

Sizlere sunduğumuz Kozyatağı halı yıkama hizmetimizi aşağıdaki adımları takip ederek sizlere sunuyoruz:

  1. Halılarınızı teslim etmek için bir gün ve saat belirliyor ve belirlediğimiz bu gün ve saatte adresinize gelerek halılarınızı teslim alıyoruz.
  2. Adresimize gelen halıları inceleyerek en uygun yıkama aracı, deterjan, yıkama yöntemine karar veriyoruz.
  3. Halılarınızı kaba kir ve tozundan arındırmak için yüksek emme gücüne sahip elektrikli süpürgeler ile süpürüyoruz.
  4. Daha sonra halılarınızı derinlemesine yıkayarak tüm kir ve pisliğinin yüzeye çıkmasını sağlıyoruz ve daha sonra kirinden ve köpüğünden arındıracak yıkama işlemine geçiyoruz.
  5. Durulanan halılarınızdan fazla sularını silindir makinelerimiz ile kuruma derecesine yakın bir şekilde alıyor ve daha sonra kurutma odalarına halılarınızı asarak kurumasını sağlıyoruz.
  6. Kuruyan halılarınızı son kez kontrol ediyor daha sonra paketleyerek adresinize teslim ediyoruz.

Firmamızın Kozyatağı halı yıkama fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin!