Şimşekler Halı Yıkama Era 111 Halı Şampuanı Mükemmel Temizlik.

Halılarınızı Nasıl Yıkıyoruz ?

Halılarınızı hijyenik bir ortamda, son teknoloji ürünü araçlarla ekonomik fiyatlarla yıkayacak bir halı yıkama firması arıyorsanız doğru adrestesiniz!

Kurutma Odası

 

Biz Kimiz?

Biz sektörde uzun zamandır halı yıkama sektöründe hizmet veren kurumsal bir firmayız. Halı yıkama hizmetimizde yılların deneyimi ve tecrübesini, halı yıkama için gerçekleştirilen son teknoloji yıkama teknikleri ve yıkama araçları ile birleştirerek hem sermayemizi hem de deneyimimizi aynı çatı altında toplayarak sizlere hizmet vermekteyiz.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Sektörde halı yıkama alanında hizmet veren yüzlerce firma mevcuttur. Peki, bu firmalar yerine bizi neden tercih etmelisiniz? Sizlere hizmetimizin kalitesi ile ilgili bilgi vermek ve bu tercihi size bırakmak istiyoruz:

Kaliteli ve Ekonomik Hizmet Sunuyoruz

Firma olarak kar elde etmek ve firmamızın kazanç sağlaması tabiki bizim için çok önemli ancak bizim için ticari kazanç sizlere sunduğumuz hizmetten memnun kalmanızdan önemli değil. Her zaman halı yıkama konusunda müşterilerimizin beklediği kaliteyi sunacak, ekonomik fiyatlı yıkama hizmetini sizlere sunuyoruz. Ticari kaygılarını 2. Plana atan bir firma olarak size hizmet veriyor; hizmetimizin en ön planına her zaman sizi koyuyoruz.

Profesyonel ve Deneyimli Elemanlar İle Çalışıyoruz

Halı yıkama konusunda profesyonel ve deneyimli elemanlar ile çalışıyoruz. Bunun nedeni şüphesiz halılarınızın yıkama işleminin dikkatli bir şekilde yapılması, doğru yıkama araçları ve yıkama ayarları kullanılması gerekeceğinden son derecede hassas bir işlem olmasından kaynaklanmaktadır. Hizmetimiz sırasında herhangi bir sorun ya da hatanın meydana gelmemesi için sizlere sunduğumuz hizmetimizi bu konuda bilgi ve tecrübeye sahip elemanlarımız ile gerçekleştiriyoruz.

Son Teknoloji Ürünü Halı Yıkama Araçları İle Hizmet Veriyoruz

Halı yıkama sektöründe her geçen yıl yeni değişiklikler, halıların dokusunu bozmadan temizlenmesini sağlayacak daha üst teknolojide yıkama araçları üretilmektedir. Biz, size en kaliteli hizmeti sunmak istediğimiz için bu gelişmeleri takip ediyor ve bu araçları yurtdışından ithal ederek halılarınızın zarar görmeden en iyi şekilde yıkanmasını sağlayacak halı yıkama araçları ile size hizmet veriyoruz.

İnsan Sağlığına Zararsız Yıkama Ürünleri Kullanıyoruz

Halı yıkama sektöründe pek çok firma insan sağlığına zararlı olup olmadığına bakmaksızın halı yıkama ürünlerini kullanmaktadır. Genelde ucuz olduğu için sağlığınıza zararlı halı yıkama ürünleri kullanılarak halılarınız yıkanmaktadır. Bu da cildinizde alerjik reaksiyon görülmesi gibi pek çok sorunu beraberinde getirmektedir. Biz bu konuda sizlerin sağlığını önemsiyor ve sizin sağlığınıza zararlı olmayacak bileşenlere sahip halı yıkama ürünlerini kullanıyoruz. Böylelikle hizmetimizin ardından hizmetimizden kaynaklanan sorunlar yaşamanızın önüne geçiyoruz.

Halı Yıkama Fiyatları

Sizlere sunduğumuz halı yıkama fiyatlarımız yıkanacak halınızın türüne, dokuma sıklığına, boyutuna ve yıkanacak halı sayınıza gören değişen fiyat listelerinden oluşan ücretler karşılığında sizlere sunulmaktadır. Bizimle iletişime geçerek halılarınızın ne kadar yıkanacağı konusunda bilgi alabilir ve ekonomik fiyatlarla halılarınızı yıkatma şansını yakalayabilirsiniz!

Halı temizliği başlı başına evde yapıldığında zordur. Ayrıca evde yapılan temizlikte sadece yüzeysel temizlik sağlamış olursunuz. Şimşekler halı yıkama firmasına halılarınızı vermiş olduğunuzda derinlemesine temizlikle halılarınız ışıl ışıl olucaktır. Şimşekler halı yıkama firması olarak, halılarınızda hijyen konusunda da çok dikkatli ve özenli davranarak çalışmalarına devam eden firmamız aynı zamanda son teknoloji temizleme ürünleri ile de antialerjik bir ortam sağlamış bulunmaktadır.

Evlerinizde, yaşam alanlarınızda kullandığınız halıların temizli için sadece süpürge tutmak yeterli değildir. Günün her saatinde herkesin üzerinde gezindiği halılar, diplerinde ev tozu, akar gibi zararlı bakterileri barındırırlar. Evlerinizde süpürge ile yapacağınız temizlik işlemleri yüzeysel olacaktır. Diplerinde biriken bakterilere nüfuz etmeyecektir. Her geçen gün artan bu bakteriler, sağlığınızı olumsuz etkileyecektir.
Özellikle astım ve alerji rahatsızlığı olanlar için sağlığa son derece olumsuz etkiler doğuran bu bakterilerin temizlenmesi ve halılarınızın arındırılması için düzenli halılarınızı yıkatmanız önerilmektedir.

[us_iconbox title=”%100 Müşteri Memnuniyeti”][/us_iconbox]
[us_iconbox icon=”fas|phone” title=”Ücretsiz Servis”]0216 328 83 24[/us_iconbox]
[us_iconbox icon=”fas|shower” title=”Hijenik Temizlik”]Otomatik Makinalarda Yıkama[/us_iconbox]
[us_iconbox icon=”fas|smile-beam” title=”Mutlu Müşteriler”]Kaliteli Temizlik[/us_iconbox]